Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Evy

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Evy

Ervaren, no-nonsense, life coach! Ik verbeter het leven van mijn klanten niet, ik transformeer het - ik help je graag met jouw vragen m.b.t liefde/relaties, kinderen, ontrouw, scheiden, burn-out enz

Ik volg geen standaard technieken/programma`s. Ik bied unieke consulten aan, gebaseerd op de waardigheden, talenten en doelen van mijn cliënten. Voortbouwen op sterke punten is een beter startpunt dan focussen op zwakke punten. Daarom zet ik mijn cliënten liever in hun kracht.

Het enige wat ik van je vraag is 100% commitment. Onze gesprekken kunnen verschillende vormmen hebben: vriendelijk, uitdagend, soms kei hard - maar altijd goudeerlijk en om jou te helpen je leven te veranderen. Je staat er nooit alleen voor!

Zie mij als een actiegerichte, professionele, no-nonsense mentor die u met de juiste dosis positieve energie, inspireert en motiveert om uw doelen te bereiken en uw leven te transformeren.

Tevens ben ik bezig met pendelen en numerologie.


Expertises: Coaching, Heldervoelend, Liefdes Advies, Numerologie, Relatie Specialist
Talen: Nederlands, English

Recensies (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Evy om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten