Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Belinda-Paragnost

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Belinda-Paragnost

Toeval bestaat niet, en daarom kruisen onze paden nu. Mijn naam is Belinda, en al 25 jaar reik ik anderen de hand met mijn helderwetende gaven, of het nu gaat om relatie, liefde, financiën , carrière of kinderen, ik sta klaar om te helpen. Met mijn ervaring en intuïtie begeleid ik je graag op jouw levenspad, en samen vinden we de antwoorden die je zoekt.

Al sinds mijn vijfde levensjaar voel ik en zie ik wat voor anderen verborgen blijft.

Deze gave is een geschenk die ik koester, een erfenis van mijn oma aan moederskant
Mensen hebben altijd hun lasten bij mij neergelegd, en al meer dan 25 jaar ben ik er voor anderen in hun momenten van nood.

Voel je alsjeblieft volledig vrij om mij alles te vragen wat er in je opkomt. Er bestaan geen rare of vreemde vragen in mijn wereld.
Wanneer we ons gesprek beginnen, zal ik je vriendelijk vragen naar je naam en je horoscoop. Het zou fantastisch zijn als je je armen en benen niet over elkaar slaat, zodat de energie van het universum vrij kan stromen en ik de boodschappen van mijn gidsen helder kan ontvangen.

Om jou te begeleiden, maak ik gebruik van de Tarot kaarten Rider Waite, evenals andere tarot decks, en ik vertrouw op de pendel, zowel de gewone als de Hebreeuwse. Ook bied ik reiki voor heling op afstand, omdat ik geloof dat genezing niet beperkt hoeft te zijn tot fysieke nabijheid.

Ik sta klaar om jou te helpen op jouw pad naar inzicht, genezing en groei. Kom zoals je bent, met al je vragen en twijfels. Samen kunnen we de antwoorden vinden die je zoekt.


Expertises: Healing, Heldervoelend, Liefdes Advies, Pendelen, Tarot / Lenormand
Talen: Nederlands

Recensies (2)

Je bent gelijk to the point Enorm bedankt Belinda Lieve groet Berry
★★★★★ Anonieme gebruiker 19-04-2024
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Belinda-Paragnost om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten