Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate

Over Ons

Chat voor advies over de liefde, jouw toekomst en meer
 

Zoek je begeleiding op de routekaart van je levenspad? Of vraag jij je af wat op dit moment de belangrijkste thema’s in je leven zijn? De chat consulenten van Topmediums geven je graag advies. Met hun paranormale ervaring en expertise staan ze klaar om je antwoorden, inzichten en steun te geven. 
 

Paranormale hulpverlening: anoniem en betrouwbaar


Bij de paranormale chatlijn van Topmediums kun je chatten met een medium, paragnost, helderziende of Life Coach. Om jouw speelruimte en vrijheid te waarborgen, is het voor ons belangrijk dat een chat met jou vertrouwelijk en anoniem is. We zien dit als de condities die je helpen om te relaxen en om in evenwicht te kunnen opnemen wat een consulent je kan vertellen over jouw vraagstuk, behoefte of omstandigheid. Jij kiest met welke consulent je chat!
Onze chat consulenten zijn er niet alleen om je antwoorden te geven maar ook om je inzichten en hulp aan te bieden. Elke chat consulent heeft een ruime expertise. Onze consulenten hebben meestal een specialisatie op paranormaal en hulpverlenend gebied. Wie jij kiest om mee te chatten is persoonlijk, maar we raden je aan om simpelweg te gaan voor je onderbuikgevoel, in andere woorden: Welke chat consulent en welke gaven spreken jou het meeste aan?
 

Betrouwbare raad van begaafde helderzienden

Topmediums  biedt persoonlijke chatconsulten op het gebied van liefde, relaties, toekomst, werk, geld, spiritualiteit en bewustzijn. Onze mediums, helderzienden en paragnosten worden geselecteerd op vriendelijkheid, ervaring en talent. Zij staan klaar om je te helpen!
Laat ons ervaren team van getalenteerde helderzienden en mediums je op weg helpen naar nieuwe mogelijkheden. Laat ze je supporten tijdens moeilijke fasen in je leven, of je meer inzicht geven over de liefde en relaties, werk of jouw leven in het algemeen. De begeleiding, steun en antwoorden van onze helderziende consulenten helpen je in de richting die bij jou het beste past.
Topmediums biedt vakkundigheid door mensen verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen handelen en ze met het bewustzijn hiervan verder te helpen. Ieder van ons heeft behoefte aan evenwicht, levenslust en menselijke warmte. Zit jij even vast of ben je er even doorheen? Dan kun je een van onze Chat Consulenten om advies vragen. Geef jezelf een duwtje in de rug!
 

Consulententeam met paranormale gaven en vakkundige ervaring


Al onze mediums, helderzienden en paragnosten hebben één of meer specialisaties en gaven. Door speciale opleidingen en trainingen te volgen, hebben zij zich intuïtieve en paranormale kwaliteiten eigen gemaakt; het gemiddelde opleidingsniveau is HBO. Bovendien hebben veel chat consulenten een zelfstandige praktijk.
De scholing die onze chat consulenten hebben gevolgd zijn onder meer:
• Tarot en Lenormand
• Astrologie
• Relatie specialist
• Numerologie
• Chakra en Aura Werk
• Mediumschap
• Yoga en Reiki
• Dromenduiding
• Intuïtieve Ontwikkeling
• Energetische Healing & Reading
• Engelen Energie en Engelen Kaarten duiding
• Automatisch Schrift
• Pendelen
• Enneagram duiding
• Holistisch coaching
• Life Coaching
 
Onze Chat Consulenten combineren hun paranormale gaven met één of meerdere hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld tarotkaarten, lenormand, astrologie, getallen etc.
Elke chat consulent hanteert een eigen route om tot een helder advies voor jou te komen. In bepaalde gevallen zal een consulent jou verwijzen naar een huisarts.
 

Hoe nuttig is een paranormaal consult voor jou?


Hoewel het advies van onze spirituele chatconsulenten nooit een medisch specialist of arts kan vervangen, kan het zijn dat je vragen hebt die nergens anders kunnen worden beantwoord. Onze consulenten mogen niet op de stoel van een arts gaan zitten, maar voor alle niet medische vragen ben je meer dan welkom. Je kunt wel chatten voor onder andere hulp bij herstel, vragen over relaties en liefde, een toekomsttendens, een geleide meditatie of voor hulp bij rouwverwerking. Een medium, paragnost of helderziende geeft je inzicht over dat wat niet direct zichtbaar is. Voor de gewone zintuigen zijn er grenzen aan wat zichtbaar is, maar er bestaat ook een minder bekende wereld waar onze chatconsulenten meer dan thuis in zijn. Veel mensen chatten om te weten te komen wat voor spirituele boodschappen onze mediums voor hen hebben.
 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten