Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Bianca

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Bianca

Van harte welkom op mijn profiel! Het is mijn passie en uitdaging om jou te inspireren en motiveren volledig te leven vanuit jouw Ziel. Wie ben jij daadwerkelijk en wat betekent dit voor de vragen waarop jij antwoorden en inzichten wilt vinden? Je kunt bij mij terecht voor elke levensvraag die je bezighoudt.

Het is mijn kracht om met mijn specialismes snel te doorzien wat er in de energie speelt en je met deze informatie te inspireren en motiveren stappen te zetten, passend bij waar jij staat. Daarnaast neem ik vele jaren persoonlijke levenservaringen en (spirituele) ontwikkeling mee om jouw consult extra mee te ondersteunen.

Mijn karakter:
- empathisch
- doortastend
- begripvol
- direct
- eerlijk
- volhardend
- inlevend
- aards
- humor
- positief

Specialisme:
- medium
- kaartleggingen
- helderzien
- heldervoelen
- helderhoren
- helderweten
- meditatie/visualisatie
- coach/counseling
- automatisch schrift

Als je met mij chat, dan `luister` ik eerst geduldig naar jouw verhaal en de vragen die jij hebt. Ik fungeer als doorgeefluik van de informatie, die vanuit het Universum wordt aangereikt bij jouw vragen. Je kunt van mij verwachten dat ik op een snelle en doortastende manier de energie achter jouw vragen waarneem en de informatie terugkoppel waarmee jij verder kunt.

Soms geeft het leven je zure appels. Ik ontmoet je graag om er zoete sap van te maken. In elk stukje negativiteit dat jij ervaart is zeker ook altijd iets positiefs te vinden.

Harte groet,
BiancaExpertises: Coaching, Contact Gidsen, Contact Overledenen, Droomuitleg, Engelen, Foto Lezen, Healing, Heldervoelend, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium, Relatie Specialist, Toekomstblik
Talen: Nederlands

Recensies (2)

Ik vond het hele mooie reading en ik zal zeker terug komen om te chatten
★★★★★ Anonieme gebruiker 17-08-2021
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Bianca om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten