Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Cheyenne

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Cheyenne

Hi Divine Soul, ik ben Cheyenne en met behulp van mijn orakelkaarten en de ingevingen die ik doorkrijg via mijn intuïtie, het Universum en mijn gidsen/engelen, beantwoord ik graag al jouw vragen! Heb je een luisterend oor nodig, dan sta ik graag op een empowerende manier voor je klaar! Wil je meer weten over jouw Twin Flame journey, dan ben ik er ook graag voor je!

Ik hou ervan om mensen te empoweren, te begeleiden en te assisteren om de verbinding en liefde met zichzelf en het Universum te versterken, dus als je meer wilt weten over jouw Persoonlijke- en Spirituele groei- en ontwikkeling en over jouw specifieke Soul`s journey, dan ben ik er graag voor je!

Je kunt echter vrijwel met alle vragen bij mij terecht!

Heb je vragen omtrent jouw liefdesleven en/of over jouw Twin Flame journey, dan stem ik mij alleen af op jouw energie en de energie in de connectie waar je meer over wilt weten!

Door mij af te stemmen op jouw energie help ik je graag op een empowerende, straight to the point en luchtige manier om je vragen te beantwoorden en om je bij te staan waar nodig. Tijdens ons gesprek zul je altijd de boodschappen, inzichten en guidance ontvangen die je op dit moment in jouw Soul`s journey nodig hebt.
Mijn specialiteiten: Orakelkaarten, Engelenkaarten, Intuitive Soul Coaching, Shamballa Multidimensional Healing & Lightlanguage

Expertises: Coaching, Engelen, Healing, Heldervoelend, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium, Tarot / Lenormand, Toekomstblik
Talen: Nederlands, English

Recensies (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Cheyenne om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten