Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Deborah

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Deborah

Hallo, ik ben Deborah. Ik help jou graag met al jouw vragen op het gebied van de liefde, carriere of werk en geld. Daarnaast kan ik je op de spirituele manier helpen je leven weer op de rails te krijgen. Geen enkel vraag is voor mij te gek. Ik heb een luisterend oor en bij mij mag je open zijn en van alles met mij bespreken.

De spirituele gave die ik bezit, zit al langer dan 100 jaren in de familie. Het is van overgrootmoeder op oma, mijn moeder en ik overgegaan. Ik maak gebruik van kaartleggingen in combinatie met witte magie. Daarnaast is je geboortedatum en de vragen die jij stelt heel belangrijk om het antwoord te krijgen. Ik doe ook aan edelsteentherapie en reiniging om blokkades weg te werken. Ook voor droomanalyses kan je bij mij terecht. Aarzel niet langer en maak dan gauw contact. Warme groet, Deborah.

Intructies:bereid je goed voor. Zet je geboortedatum en een korte inleiding en stel korte en directe vragen. Wees niet bang dat je credits snel op zullen raken. Hoe meer je koopt, hoe meer minuten ik (gratis) zal toevoegen aan onze chat. Want bij mij is het belangrijk om een band met je op te kunnen bouwen en je een betere spirituele begeleiding en inzichten te geven.

Expertises: Astrologie, Aura & Chakra's, Coaching, Contact Gidsen, Contact Overledenen, Droomuitleg, Engelen, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Numerologie, Relatie Specialist, Tarot / Lenormand
Talen: Nederlands, English

Recensies (9)

Altijd goed zij mag ook altijd gewoon 5 sterren!
★★★★★ Anonieme gebruiker 30-07-2022
een fijn gesprek met Deborah nog even volhouden zegt ze bedankt groetjes
★★★★★ Anonieme gebruiker 24-07-2022
Goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-07-2022
Super!
★★★★★ Anonieme gebruiker 02-07-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Deborah om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten