Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Deborah

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultNu niet beschikbaar
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Deborah

✨ Hallo, ik ben Deborah. Jouw gids in de wereld van liefde, carrière en financiën. Ontdek spirituele en holistische ondersteuning op maat.

Al generaties lang stroomt een unieke spirituele gave door onze familie, en ik ben gezegend deze ook te bezitten. Van jongs af aan heb ik mijn ervaring en kennis verdiept. Als spiritueel adviseur en holistisch coach heb ik velen mogen bijstaan. Met numerologische berekeningen bied ik je unieke inzichten voor meer geluk in jouw leven. Voel je een connectie? Wacht niet langer en neem de stap. Ik ben hier om je te helpen.
Ik kan u ook positieve energie doorsturen en maak regelmatig gebruik van lenormandkaarten en engelen kaarten in combinatie van een mix van mijn Oosterse (Indonesisch), Westerse en Caribische gave.
Voor elke vraag sta ik open, of het nou over relatie, werk, thuissituatie, nieuwe ontmoeting of uw gezin/familie gaat. Ik heb altijd een luisterend oor voor je, ik zal altijd eerlijk blijven of het nou positief of negatief is!

Op een dag zul je jouw verhaal vertellen over hoe je hebt overwonnen wat je hebt meegemaakt en het zal de overlevingsgids van iemand anders zijn

Warme groet, Deborah ✨


Expertises: Astrologie, Aura & Chakra's, Coaching, Contact Gidsen, Droomuitleg, Engelen, Foto Lezen, Heldervoelend, Liefdes Advies, Numerologie, Relatie Specialist, Tarot / Lenormand
Talen: Nederlands, English

Recensies (20)

Heel fijn gesprek gehad
★★★★★ Anonieme gebruiker 08-06-2024
Fijn gesprek gehad
★★★★★ Anonieme gebruiker 07-06-2024
Fijne chat!
★★★★★ Anonieme gebruiker 07-05-2023
Ik kom snel bij je terug Deborah!
★★★★★ Anonieme gebruiker 02-04-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Deborah om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten