Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Grace

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenMakkelijk en snel!
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Grace

Mijn naam is Grace en ik ben gespecialiseerd in het bieden van intuïtieve inzichten en spirituele begeleiding. Met jaren ervaring in tarot lezen, astrologie en spirituele coaching, ben ik hier om je te helpen met de vragen die je hebt over je leven, werk en relaties.

Welkom op mijn profiel bij TopMediums!

Wat kan je verwachten van een consult bij mij?
Tijdens onze sessies focus ik op het bieden van heldere, eerlijke en diepgaande inzichten. Ik gebruik mijn vaardigheden om je te helpen de antwoorden te vinden die je zoekt. Mijn consulten zijn een veilige ruimte waar je vrij kunt praten en vragen kunt stellen.

Speciale uitnodiging voor aspirant-mediums:
Ben je geïnteresseerd in het verkennen van je eigen spirituele pad en mogelijkheden? Ik bied proefconsulten via chat aan, waarbij we samen kunnen ontdekken of dit pad bij je past. Deze sessies zijn zowel een kans voor jou om te leren als voor mij om je talenten te beoordelen in een informele en ondersteunende omgeving.

Voor klanten:
Voel je vrij om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult. Ik ben hier om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw levenspad.

Expertises: Coaching, Contact Gidsen, Foto Lezen, Healing, Heldervoelend, Medium
Talen: Nederlands

Recensies (4)

MOOIE SESSIE CHAT ,BEDANKT VOOR INZICHTEN ,EN TERUGBLIK VAN MIJN AUTONOME IK .VEEL RUST ERVAREN BIJ DEZE CHAT .DANK JE &LIEVE GROET ,X
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-12-2023
fijne mooie chat
★★★★★ Anonieme gebruiker 15-11-2023
Grace is een heel fijn Medium en ben ik goed geholpen. Zij leert mij geduld te hebben met wat mij ook bezig houdt. Dankjewel Grace
★★★★★ Anonieme gebruiker 14-11-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Grace om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten