Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Gwen

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Gwen

Gwen is heldervoelend en helderziend. Ze neemt de tijd voor je om naar je te luisteren en je te adviseren. Ze is er om je te helpen. Voor alle levensvragen kun je bij haar terecht. Ze geeft je antwoorden en inzichten. Of het nu gaat om liefde, gezin, kinderen of werk, niks is te gek. Twijfel niet en neem contact met haar op.

Heb je iemand nodig die je inzicht en advies kan geven en een luisterend oor biedt, dan is Gwen er voor je. Ze geeft je een heldere kijk op situaties en geeft inzichten. Gwen is heldervoelend en helderziend en ze werkt met beelden en zinnen die ze doorkrijgt. Soms geeft de pendel extra inzichten en antwoorden.
Voor alle levensvragen kun je bij Gwen terecht, niks is te gek.Expertises: Coaching, Heldervoelend, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Toekomstblik
Talen: Nederlands

Recensies (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Gwen om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten