Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Haidi

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Haidi

Hi, ik ben Haidi, ik ben sensitief (HSP), heldervoelend, en coach en counsellor. Luisteren naar het verhaal van de mens is iets wat bij me past, ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter de mens. Vanuit de rust hoop ik jouw rust en innerlijke kracht weer aan te kunnen spreken zodat je kunt gaan voor vrijheid in je leven. De vrijheid om zelf te bepalen wat je doet met de mogelijke obstakels die op je pad komen. Ik ben er voor je om de rust en liefde in eerste instantie ook weer in jezelf te vinden. Want daar begint het,..vanuit daar kun je met meer genoegdoening de verbinding aangaan met anderen.

Met mijn heldervoelendheid stem ik af op jouw situatie. Ik kan hierbij gebruik maken van tarot, engelenkaarten, de pendel en foto`s maar allereerst ook de boodschappen van mijn gidsen.


Vanuit mijn levenservaring geef ik je graag de begeleiding en tools waarmee je verder kunt om de situatie te boven te staan. Ik geef graag de juiste handvaten en inzichten door zodat je weer in je kracht kan komen te staan. Ik sta graag naast je en kijk met je mee hoe je weer authentiek, krachtig en vol vertrouwen je levenspad verder mag bewandelen.

Expertises: Coaching, Contact Gidsen, Droomuitleg, Engelen, Foto Lezen, Heldervoelend, Krachtige Intuïtie, Paragnost, Pendelen, Tarot / Lenormand
Talen: Nederlands, English

Recensies (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Haidi om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten