Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Histvaei-Roy

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Histvaei-Roy

Gecertificeerd Medium & kaartlegger - Hoog intuïtief, heldervoelend, horend, wetend & zien. Gecertificeerd communicatie & gedrag coach.

Lieve jij,

Welkom op mijn profiel
Ik ben Roy en ik ben een heldervoelend, horend, wetend, ziend en intuïtief gecertificeerd medium. Ik werk met de Lenormand, Zigeuner en de aime kaart en soms mijn pendel.

Zit u vast of loopt u ergens tegen aan? Wilt u spirituele inzichten of een kijkje in uw nabije toekomst?
Met behulp van mijn gids en gaven kijk ik een stukje mee op uw pad, de eerst komende tijd. Ik kijk niet verder dan de eerst volgende transformatie. GEEN vraag is te gek en u kunt letterlijk alles aan mij vragen behalve medische, gezondheids, overlijden en zwangerschap vragen. 

Samen met mijn gaven, gids en mijn certificatie als zowel medium als communicatie / gedrag coach geven wij u inzichten en antwoorden zoals ze er nu voor liggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen gebaseerd vanuit voorbestemming, energieën van uzelf en anderen, bepaalde levenslessen en karmische bedoelingen vanuit het hiernamaals.

Ik en mijn gids van hierboven vinden het allerbelangrijkste dat wij heel erg handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mens en voor elkaar en respect vanuit beide kanten.
Wanneer u ons test zult u bij voorbaat al vage of niet kloppende antwoorden kunnen krijgen. Wij zijn hier niet om ons te bewijzen en het gaat niet om ons, maar volledig om u.
Ik werk zuiver vanuit het hart. Dit betekent dat ik soms misschien een ander antwoord geef dan u had verwacht of gehoopt. Weet dat ik dit enkel en puur alleen geef vanuit mijn mijn hart met de beste en meest oprechte bedoelingen om u verder te helpen, zonder enkele kwade intensie of om u bewust pijn te doen. Ik ben hier om u te helpen, advies te geven en te helen waar ik kan en dat lukt enkel door de waarheid door te geven en het niet mooier/slechter voor u te maken dan dat ik door mag krijgen voor u.

U krijgt alvast een voorproefje van mij van levensspreuken waar ik heel erg in geloof:

1) Handel altijd vanuit je hart en liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor de mens, liefde voor de situatie, Maar vooral ook niet geheel onbelangrijk: liefde voor jezelf!
2) Waar een wil is, is een weg!
3) Wat moeten we met concurrentie als blijkt dat iedereen uniek is.
4) Wat je creëert zal ook gebeuren.
5) Wat je uitstraalt krijg je op je pad.
6) Je krijgt terug wat je geeft.
7) Als je ergens vol in gelooft, ga er dan vol voor, dan krijg je het gedaan!

Probeer het uit en laat u verrassen! Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten.
Tot snel & warme spirituele groeten.

Medium RoyExpertises: Coaching, Contact Gidsen, Contact Overledenen, Foto Lezen, Heldervoelend, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium, Pendelen, Tarot / Lenormand, Toekomstblik
Talen: Nederlands, English

Recensies (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Histvaei-Roy om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten