Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Mariska

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultNu niet beschikbaar
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Mariska

Mijn naam is Mariska. Ik ben heldervoelend. Ik geef o.a Coaching, Aura Reading en Healing en werk met inzicht kaarten zoals godinnen tarot. Ik help je graag verder.

Mijn naam is Mariska. Ik ben heldervoelend en helderziend. Ik geef o.a Coaching, Aura Reading en Healing en werk met inzicht kaarten zoals godinnen tarot. Ik help je graag verder.

Al op jongere leeftijd geef ik healingen zoals magnetiseren en handoplegging. Vanaf mijn 16 werd ik me bewust van het zien van energieën. Zo begon ik aura`s te zien en door diverse opleidingen kan ik ze nu ook goed duiden. Ik heb een opleiding gevolgd voor aura en chakra healing.

Verder geef ik nu ook relatie coaching voor stellen die er zelf niet meer uitkomen of waar de verbinding weg is. Mijn sessies zijn heel erg op het hart gericht.

Ook geef ik workshops door het hele land. Dit zijn workshops met meditatie, maar ook het ontwikkelen van je eigen spirituele gaven of het ontdekken van je innerlijke kracht.

Graag wil ik je nieuwe inzichten geven. Dit kan via Coaching, aura reading of door inzicht kaarten. Geen vraag is mij te gek. Je mag helemaal je zelf zijn.

Voor meer info kun je ook kijken op www.happiness4you.eu

Expertises: Aura & Chakra's, Coaching, Droomuitleg, Foto Lezen, Healing, Heldervoelend, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Relatie Specialist, Tarot / Lenormand
Talen: Nederlands

Recensies (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Mariska om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten