Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Mary

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultNu niet beschikbaar
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Mary

Als helderziende, tarotkaartenlegster, relatie-expert en astrologe, sta ik klaar om je te begeleiden bij al je vragen - hoe uniek of persoonlijk ze ook mogen zijn. Bij mij is geen vraag te raar. Ik bied je een luisterend oor en inzichten die je helpen op je pad van zelfontdekking en groei. Laat ons samen de verborgen boodschappen ontrafelen die het universum voor jou in petto heeft. Stap in een wereld waar intuïtie en sterren je leiden naar antwoorden die je zoekt.

Hallo daar! Ik ben hier om je te helpen met al je vragen, groot of klein. Of het nu gaat over liefde, werk, of iets heel persoonlijks, ik gebruik mijn helderziende gaven en kaarten om je de antwoorden te geven die je zoekt. Met een beetje hulp van de sterren krijg je inzicht en advies dat echt bij jou past. Geen zorgen, bij mij is geen vraag te raar of te moeilijk. Samen vinden we een weg door alles wat je bezighoudt. Dus, wat je vraag ook is, schiet maar raak. Ik ben er voor je om alles een stukje helderder te maken.

Expertises: Astrologie, Coaching, Droomuitleg, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium, Relatie Specialist, Tarot / Lenormand, Toekomstblik, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

Recensies (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Mary om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten