Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Natas

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Natas

Ik ben Natasha Ik wil je graag van dienst met je vragen over werk liefde en relaties, je begeleiden in je eigen ontwikkeling en het belangrijkste een luisterend oor voor je te zijn.

Ik luister eerst goed naar waar jij naar vraagt/verhaal en voel me daarop in. Hierin zal jij inzicht op je vragen mogen ontvangen en ook een richting waar jij heen moet gaan. Ik kan jou ook vragen om een foto. Ik ga dan invoelen/ afstemmen om te voelen, ruiken, horen of zien waar jij mee zit en hoe jij verder kunt. Als het nodig is dat ik een boodschap van een dierbare uit het hiernamaals door krijg geef ik je deze graag door met uw toestemming.
Mijn doel is om jou met een glimlach en inzicht achter het scherm vandaan te laten gaan en dat jij verder kunt met mijn antwoorden/ inzichten Liefde is alles!

Expertises: Coaching, Contact Overledenen, Droomuitleg, Foto Lezen, Heldervoelend, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium, Relatie Specialist, Toekomstblik
Talen: Nederlands, English

Recensies (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Natas om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten