Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Shanti

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultNu niet beschikbaar
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Shanti

Voel je dat je niet verder komt? Of blijf jij maar piekeren? Ben je nieuwsgierig naar wat er komen gaat? Ik ben er voor jou om mee te kijken en om naar je te luisteren! Als medium en spiritueel coach kan ik jou nieuwe inzichten geven.

Bij mij kun je met een gerust hart alles delen in deze veilige omgeving. Zo nodig geef ik jou intuïtief advies of een duwtje in de goede richting. Voel je vrij om mij te vertellen wat jou bezig houdt.

Ik kan ook contact voor je maken met een overleden dierbare. En jou deze liefdevolle verbinding laten voelen door te vertellen over zijn of haar aardse leven.
Het kan dan ook zijn dat er nog een persoonlijke boodschap voor jou komt.

Met mijn yoga-achtergrond kun je bij mij altijd terecht voor ontspanningstips. Ik kan je helpen weer goed in je kracht te laten komen.
Ook een krachtige vorm van healing uit de spirituele wereld kan ik gebruiken om jou fysiek, mentaal en emotioneel bij te staan.


Expertises: Aura & Chakra's, Coaching, Contact Gidsen, Contact Overledenen, Foto Lezen, Healing, Heldervoelend, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium
Talen: Nederlands

Recensies (1)

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Shanti om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten