Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Sholah

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Sholah

Zit je vast met iets, voel je je radeloos, hopeloos, verdrietig, angstig, geblokkeerd, eenzaam, slecht, schuldig, onrustig, wanhopig, gebroken, spiritueel gebonden, boos, bitter, emotioneel of heb je last van bipolair gedrag, narcisme, co-dependency bij jou of bij de ander, hsp, autisme, moeite om los te laten of om een keuze te maken? Geen nood, kom laten we erover praten. Just you and me!

Zoals ik mezelf ben, wil ik ook dat jij jezelf bent bij me. Voel jij je vrij en op je gemak om een chat consult met me aan te gaan. Je mag over van alles met me praten. Bij mij word je niet aan je lot over gelaten. Ik luister naar je en voel meteen in op je situatie. Met mijn gevoel ga ik te werk, alles wat aan mij geopenbaard wordt door mijn hogere macht, de gidsen of aartsengelen, zal ik het je aan je door geven. Indien ik meer bevestiging nodig heb of als je dat wenst, zal ik gebruik maken van een van mijn kaarten decks, koffie dik kijken en eventueel de pendel. Ik ben multicultureel, dus maak ik naast het gebruik van bovenstaande, ook gebruik van wijze geschriften van diverse culturen. Bij mij is eerlijk antwoord gegarandeerd of het nou is wat je graag wilt horen of niet. Omdat ik je niet kan horen en zien, zou het fijn zijn als je een foto vermeld en ook duidelijke vragen stelt met een duidelijke korte uitleg over je situatie, zodat ik specifiek kan invoelen erop en zoveel als mogelijk de juiste antwoorden of inzichten kan krijgen voor je vragen. Tot zo:)

PS:
1) Ik kan ook Surinaams praten en alle culturen/
bevolkingsgroepen zijn welkom bij me :)
2) Naast mediteren , geloof ik ook in gebed
opzegging.
Wil je dat ik voor je mediteer of ter plekke bid,
geef dat ook even aan:). We doen het op jouw
manier:) :)


Expertises: Astrologie, Coaching, Droomuitleg, Engelen, Foto Lezen, Healing, Heldervoelend, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Numerologie, Pendelen, Relatie Specialist, Tarot / Lenormand
Talen: Nederlands

Recensies (38)

Het was een fijn gesprek dankjewel
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-04-2024
Op heel korte tijd heel wat fijne en juiste woorden en ze voelt heel goed aan wat er speelt. Ik kom bij je terug van zodra ik er wat financiëler beter bij sta. Want ik wil nog 1 vraag stellen ? dank je ! X
★★★★★ Anonieme gebruiker 12-02-2024
Een hele hele fijne gesprek gehad en inzicht! Een vrouw van God ❤️
★★★★★ Anonieme gebruiker 17-01-2024
Goed .en oprecht.geeft echt dingen door die je niet zou verwachten en jy niet hebt gezegd ..en alleen jezelf weet...meelevend meedenkend.
★★★★★ Anonieme gebruiker 27-10-2023
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Sholah om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten