Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Tamara ♥️

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Tamara ♥️

Ik ben Tamara, holistisch therapeut. Je kunt met al je vragen bij mij terecht. Niets is te gek. Via mijn gevoel, intuïtie en kaarten geef ik jou richtingaanwijzers. Ik help je inzichten te geven zodat je dichter bij jezelf komt en verder kunt in lastige situaties. Want ook jij verdient het leven dat je verlangt.

Door bepaalde (heftige) ervaringen in mijn leven heb ik inzichten mogen verkrijgen die mijn werkelijkheid compleet hebben verandert. Mijn wens is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de oneindige mogelijkheden die dit leven te bieden heeft. Ook voor jou!

Jij voelt niet voor niets passie, opwinding of vreugde bij bepaalde thema’s. Dat hoort namelijk bij jouw authentieke Zelf. Ik help jou graag in dit proces. Ook als je het gevoel hebt dat je het even niet meer weet of vastloopt.

Volg je hart want dat klopt.

Liefs Tamara


Expertises: Coaching, Krachtige Intuïtie, Numerologie
Talen: Nederlands, English

Recensies (3)

Goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 30-05-2022
Super lieff en behulpzaam
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-04-2022
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Tamara ♥️ om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten