Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Tinne

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Tinne

Ik ben heldervoelend kaartlegster met jaren ervaring in kaartleggingen. Ik help je graag om duidelijke inzichten te krijgen, die jou mogen helpen in bepaalde situaties of algemeen.

Van jongs af aan ben ik spiritueel aangelegd.
Sinds heel wat jaren ben ik echter spiritueel actief als kaartlegster. Ik maak hierbij gebruik van Tarot en andere kaarten, en krijg inzichten door via mijn gidsen.
Naast mijn kennis van tarot, kaartleggingen en kristallen, ben ik ook opgeleid in Kundalini reiki.

Mijn werkwijze is vooral intuitief. Een voornaam of foto kunnen helpen om informatie door te krijgen, maar deze zijn niet noodzakelijk. Het in verbinding staan via het gesprek is vaak reeds voldoende.

Het doet me plezier als ik je kan helpen via de inzichten die ik doorkrijg, wat je vraag ook moge zijn. Ik ben steeds luisterend oor en zal je op een zuivere manier zo goed mogelijk trachten te helpen.


Expertises: Contact Gidsen, Foto Lezen, Heldervoelend, Krachtige Intuïtie, Tarot / Lenormand, Toekomstblik
Talen: Nederlands

Recensies (3)

Fijne dame om mee te spreken. Mooie inzichten en nuchtere tips. Ik voel me al prettiger door deze combinatie. Nogmaals dank, Tinne
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-11-2021
dank je xxx
★★★★★ Anonieme gebruiker 03-11-2021
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Tinne om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten