Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate

Waarzegger

Een waarzegger zegt iets dat waar is……simpel nietwaar?

Als we tien mensen zouden vragen naar de waarheid over een bepaald onderwerp, dan is de kans erg groot dat er meerdere verschillende waarheden zijn. Dus hoe kunnen we een goede definitie geven van waarheid?
 

Het normale niveau van waarheid

De meesten van ons beschouwen de waarheid als iets dat algemeen en onomstotelijk bewezen is of als iets dat door de meeste mensen wordt aangenomen als zijnde waar. Maar ook als we het op die manier bekijken, merken we dat we in een grijs gebied terecht komen en dat het erg moeilijk is om een definitie aan het woord waarheid te plakken. Volgens de woordenboeken moet waarheid altijd verbonden zijn met de werkelijkheid. Maar zoals je al eerder zag, zijn er vaak evenveel werkelijkheden als dat er mensen zijn. Wat voor jou écht kan aanvoelen, kan bij een ander bijvoorbeeld een onbehaaglijk gevoel veroorzaken en als onecht worden gezien. Het feit dat elk mens de dingen anders kan ervaren in vergelijking met iemand anders, betekent dat onze waarheid persoonlijk is en daarom voor een groot deel afhangt van eerdere ervaringen. Dat wordt subjectiviteit genoemd en ieder van ons kent dus een subjectieve waarheid.
 

Het paranormale niveau van waarheid

Een Waarzegger stemt zich met het zogenaamde zesde zintuig af op jouw of iemands persoonlijke niveau van waarheid; de subjectieve persoonlijke waarheid. Dat is voor een waarzegger de eerste stap. Deze waarheid is voor hem of haar de opstap naar de volgende stap; het paranormale niveau van waarheid. Het zou onzinnig zijn als je een consult met een Waarzegger zou hebben die alleen jouw persoonlijke waarheid zou aanvoelen. Je vraagt immers naar een duiding of helderziende blik in bijvoorbeeld de toekomst of relationele sfeer. Als je een waarzegger consulteert wil je iets te weten komen dat niet op de normale manier te weten is.
 

Hoe gaat een Waarzegger om met jouw vraag?

Een Waarzegger heeft een innerlijke route ontwikkeld om informatie via beelden, energieën en symbolen te kunnen ontvangen. Er zijn ontelbaar veel symbolen en de betekenis van één en hetzelfde beeld kan per persoon verschillende betekenissen hebben. Om een voorbeeld te noemen: het beeld van een bloem kan bij de ene mens betekenen dat zich iets nieuws gaat ontwikkelen en bij de andere mens dat de situatie juist zal blijven zoals zij nu is. Dat hangt af van wat de Waarzegger energetisch voelt bij elk beeld. Er is een diepe ontspanning maar tegelijkertijd grote concentratie voor nodig om de dingen te kunnen zien en vertalen. Een Waarzegger ziet dus niet alleen de “normale”waarheid maar ook de “hogere”waarheid. Dat laatste bestaat uit fijnstoffelijke (onzichtbare) energieën die verbonden zijn met een hogere werkelijkheid.
De twee waarheden samen vormen een waarheid die de Waarzegger voor jou in beeld brengt.
 

Hoe kan een Waarzegger de hogere werkelijkheid zien?

Misschien denk je dat de hogere werkelijkheid los staat van de normale werkelijkheid, maar in feite is het zo dat de hogere werkelijkheid hecht verbonden is met de normale werkelijkheid. Maar belangrijker nog; de hogere werkelijkheid bestaat al voordat de normale werkelijkheid vorm heeft gekregen. Voordat er een vorm of materie ontstaat moet er een energiebron zijn die het materiële van brandstof voorziet en tot leven wekt. Voordat iets materie is heeft het al een vorm in energie, kleur en eigenschappen. Een fysiek been bijvoorbeeld, heeft dus eerst de energetische (onzichtbare) vorm van een been. Dat is waarom iemand die bijvoorbeeld een amputatie heeft moeten gaan, nog altijd het lichaamsdeel voelt dat er in materiële vorm niet meer is. Ook als het fysieke been er niet meer is, bestaat de energetische vorm nog altijd en kan het zelfs dingen als kou, warmte en pijn gewaar zijn en voelen. Dat komt onder andere door de verbinding tussen de energie en het zenuwstelsel.
 

Hoe kun jij weten of je met een echte Waarzegger te maken hebt?

Het is zeker niet makkelijk om een echte Waarzegger te zijn. Je hebt veel geduld en oefening nodig om tot goede resultaten te komen. Niemand is perfect, dus ook van een Waarzegger kan niet worden verwacht dat hij of zij het altijd bij het rechte eind heeft. Hoewel het fenomeen waarzeggen tot ieders verbeelding spreekt, heeft er altijd een sfeer omheen gehangen van oplichterij. Dat is niet zonder reden, want er zijn heel wat “scams” en het koren moet dus van het kaf worden gescheiden. Maar hoe kun je een charlatan onderscheiden van een echte Waarzegger? Het is makkelijker dan je misschien denkt! Een charlatan gebruikt bepaalde tactieken om je te manipuleren. Een van de meest gebruikte tactieken is het creëren van angst . Als je een Waarzegger of Waarzegster consulteert en hij of zij maakt je bang met zogenaamde “helderziende” uitspraken, dan kun het beste een eind maken aan het consult. Je hebt dan niet te maken met een echte helderziende, paragnost of medium. Een echte Waarzegger zal eerlijk, constructief, menselijk en positief zijn over de mogelijkheden die voor jou klaar liggen.
 

Waarzeggen is gevoelig zijn

Elk mens bezit een zesde zintuig. Dat is het zintuig dat een Waarzegger meer dan anderen heeft ontwikkeld. Je kunt het misschien beter plaatsen als je het gehoor van een geoefend professioneel musicus vergelijkt met het gehoor van een gemiddeld mens. Als je geen musicus bent dan luister je naar muziek zonder dat je echt weet hoe het in elkaar zit, hoe het is gemaakt, waarom er bepaalde instrumenten op die manier zijn samen gebracht en welke muzikale wetten eraan ten grondslag liggen. Een geschoold musicus hoort dat allemaal tegelijkertijd en kan zich bovendien op elk apart onderdeel van een muziekstuk en op elk instrument apart focussen. Hij zoomt als het ware in en uit en hoort precies of en waar iets niet helemaal klopt en of het honderd procent zuiver is.
Elke voor anderen niet waarneembare kleine afwijking wordt waargenomen.
Een Waarzegger heeft zijn of haar zesde zintuig ofwel intuïtie verder ontwikkeld, net als de musicus die zijn gehoor heeft ontwikkeld.
 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten