Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Vincent

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
e-mail consultNu niet beschikbaar
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Vincent

Ik ben Vincent, en deel graag mijn kennis van 30 jaar in de spirituele wereld waar ik je graag antwoorden bied op allerlei vragen zoals werk, financiën, relatie, geschillen, blokkades… Ik ben heldervoelend, én medium, gebruik enorm veel verschillende methodes (Tarot/Lenormand/Analyse ) om alle mogelijke oplossingen te kunnen bieden. Laat me de reis met je delen en te healen op je pad.

Ik ben Vincent , en al 30 jaar actief in deze boeiende wereld. Ik ben vertrouwd met deze avonturen en voel de energie, gebruik verschillende uitgekozen kaarten, numerologie en orakels. Ook actief in kleurentherapie, trance, Bach bloesems, de planeetstanden t.o.v. de maan, om het wegnemen van blokkades. Magie is me zeker niet onbekend. Ik heb mijn eigen praktijk en geef ook workshops en vele lezingen. Kom gerust langs en laat je hart spreken, ik zal je met graagte en warmte helpen.
Blessed be


Expertises: Coaching, Droomuitleg, Engelen, Healing, Heldervoelend, Helderziende, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium, Numerologie, Paragnost, Pendelen, Tarot / Lenormand, Toekomstblik, Waarzegger
Talen: Nederlands

Recensies (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Vincent om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten