Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate

Medium Chat

 
Een Medium heeft de gave om een kanaal te zijn tussen hemel en aarde. Eigenlijk is hij of zij een tussenpersoon of poort tussen onze wereld en het hiernamaals.Vaak zal een Medium zich in een trance afstemmen op jou. Maar om jou op de chatlijn  van Topmediums te kunnen helpen moet een Chatmedium nog een extra specialisatie ontwikkelen.Tijdens de Mediumchat moet jouw consulent in staat zijn om je te helpen zonder dat je zichtbaar en hoorbaar bent. Bovendien moet het Medium boodschappen en inzichten in gewone taal voor jou in de chat kunnen overbrengen. Dat is niet altijd eenvoudig omdat de boodschappen die een Medium via een Mediumchat ontvangt, vaak de vorm hebben van symbolen of abstracte beelden. Het is een extra vaardigheid die een Medium van Topconsulenten ontwikkeld heeft.
 

  Begin Chat  ► 

 

Jouw vraag is belangrijk!

 
Als je bij Topmediums contact hebt met een Chat medium, is het belangrijk om je vraag goed te formuleren. Wat wil je precies weten en welke details kun je aan jouw Chatmedium doorgeven? Hoe beter jij achtergrondinformatie kunt aanbieden,hoe makkelijker een consulent zich kan afstemmen en invoelen op jou, je vraag en de eventuele mensen die betrokken zijn.
Een Chatmedium kan je niet goed helpen als hij of zij niet even de tijd kannemen om in een ontspannen trance te komen. Een klein beetje geduld tijdens de chat is dus wel belangrijk. Op die manier kun je het beste worden geholpen en kun je de informatie krijgen waar je naar vraagt en inzichten krijgen die belangrijk voor je zijn. Overigens kun je ervan op aan dat jouw chat vertrouwelijk en anoniem is. De inhoud van jullie chat blijft altijd iets tussen jou en je consulent en is niet beschikbaar voor derden.
 
 

Mediumschap en Channeling

 
Een medium werkt vanuit  buitenzintuiglijke waarneming. Dit wordt ook simpelweg intuitie genoemd. Maar in het geval van een Chat medium is die intuitie hoofdzakelijk ontwikkeld als kanaal voor bijvoorbeeld de communicatie tussen jou en een dierbare overledene. Over het algemeen zal een Chatmedium zich niet beperken tot channeling van overledenen. Een Chatmedium gebruikt ook telepathie en helderziendheid om jou verder te kunnen helpen. De gave en het talent is veelzijdig genoeg en je kunt via een MediumChat van Topmediums ook met veel voorkomende levensvragen bij je consulent terecht, zoals vragen over liefde, relaties, carriere, geld en meer.
 
 

Wat kun je van een Chat Medium verwachten?

 
De meest bekende vorm van toekomstvoorspelling  is waarschijnlijk de astrologie. Astrologie baseert zich op de positie van hemellichamen. Aan de hand daarvan wordt bijvoorbeeld een toekomstduiding gedaan of een partnermatch beoordeeld. In de oudheid waren het vaak priesters en rechters die vooral hoogstaande burgers of koningen adviseerden. Astrologie en vooral de horoscopen hebben zich tot op de dag van vandaag staande weten te houden. Sommige Chat mediums bij Topmediums zullen hun astrologische kennis en vaardigheden combineren met hun mediumschap.

  Begin Chat  ► 

 
 

Kristallen Bol van jouw Chat Medium

 
Iedereen is wel bekend met de mysterieuze kristallen bol. Vroeger waren het waarzeggers en waarzegsters die met hun kristallen bol vooral in circussen en braderieen te vinden waren. Meestal was er een ritueel aan verbonden, waarbij een speciale doek, kaarsen en bepaalde objecten zoals stenen en een talisman op een tafel werden gelegd. Daarna werd de kristallen bol plechtig op de tafel gezet. Door diep en ontspannen te ademen kwam de waarzegster in een ontspannen of zelfs trance-achtige staat. Daarna plaatste zij haar handen op de bol. Er werd een vraag gevisualiseerd en de waarzegster bleef in de kristallen bol kijken tot er een beeld in de bol verscheen. Eigenlijk doet een Chat medium dit nog altijd maar dan op een minder zichtbare manier. De kristallen bol wordt door de consulent innerlijk gezien terwijl de techniek hetzelfde blijft. Hoewel een enkel Medium nog wel een echte kristallen bol gebruikt is het eigenlijk niet nodig. De kristallen Bol van een Chatmedium is de neutrale innerlijke lege plek waar informatie in beeld en symbool zichtbaar kan worden.
 
 


Medium Chat: Kaartleggen

 
De meeste mediums maken gebruik van speciale kaarten zoals Tarot kaarten,Lenormand kaarten of Engelen kaarten. Die kaarten gebruikt je consulent als het ware als dubbelcheck voor de informatie die hij of zij binnen krijgt. Maar het kan ook andersom. De vertaling van Tarotkaarten is niet makkelijk en kan eigenlijk alleen waardevol zijn als er een combinatie is van eigen intuitie en Tarotkennis. Het een vult het ander aan en versterkt de paranormale waarneming. Ook tijdens het channelen kunnen bepaalde kaarten een rol spelen. Hierbij kun je denken aan Engelenkaarten en Gidsenkaarten.
 
 


Medium Chat: Inzicht en Advies

 
Als je bij Topmediums contact zoekt met een Chatmedium heb je natuurlijk een vraag waar je antwoord op wilt hebben. Het antwoord is vaak verbonden met een voor jou persoonlijk (levens-)thema. Als je er open voor staat kan jouw Chatmedium niet alleen antwoord geven op je vraag, maar ook helpen om je bewuster te worden van jezelf. Veel emoties en problemen bijvoorbeeld kunnen minder heftig zijn als je jezelf beter leert kennen. Jezelf kennen betekent ook dat je je partner, familie of vrienden beter begrijpt omdat je jezelf beter begrijpt. Conflicten ontstaan minder snel omdat je beter weet wie je bent en wat je kunt. Jezelf leren kennen begint met leren houden van jezelf en daar kan een Chatmedium je mee helpen als je daar behoefte aan hebt.

  Begin Chat  ► 

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten