Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate

Toekomst Voorspellen

Toekomst voorspellen – Een alledaags fenomeen

Wist je dat er op elk moment van de dag en overal om ons heen toekomstvoorspellingen worden gedaan? Je staat er misschien niet bij stil, maar elk bedrijf moet zich met behulp van een verdienmodel baseren op een toekomstverwachting. Er worden data verzameld en aan de hand hiervan wordt vooruitgekeken in de toekomst. De wereldeconomie wordt aangezwengeld en draaiende gehouden door middel van toekomstvoorspellingen. Een manier om dat te doen is om koersontwikkelingen door middel van analyses te voorspellen. In die koersen die onze welvaart bepalen zien we ook nog een psychologische weerspiegeling van de professionele en particuliere (beurs)handelaars. Als de angst overheerst dalen de prijzen en als de euforie en het vertrouwen overheersen dan stijgen de prijzen. Zo kunnen we dus zelfs een voorspelling doen van psychologische reacties en menselijke gedragingen.
 

  Begin Chat  ► 


Toekomst voorspellen – Zin of onzin?

Als jij jouw eigen toekomst zou kunnen “uitvinden” -  met andere woorden - zou kunnen scheppen, zou je dat dan doen? Waarschijnlijk antwoord je meteen: “Ja, natuurlijk”.
Hoe geweldig zou het immers zijn als jouw toekomst maakbaar is!
De dagelijkse realiteit zal je misschien verbazen en verrassen: Ieder mens schept op elk moment zijn of haar toekomst. De vraag is alleen…..is het de best mogelijke toekomst?
Als jij je mogelijkheden ziet en begrijpt, kun je keuzes maken en beslissingen nemen. Daardoor heb je al een goed zicht op je toekomst. Want je toekomst ontstaat uit dat wat voor jou het meest waarschijnlijk is. Om hier beter zicht op te krijgen, kun je een gesprek beginnen met onze Medium Chat.
 

  Begin Chat  ► 


Karin’s toekomst

Stel je voor dat Karin als middelbare scholiere geslaagd is voor haar eindexamen. Zij blonk uit in wiskunde maar de klarinet was van kleins af aan al een grote passie en zij twijfelt erover in welke richting ze haar studie wil vervolgen. Daar komt nog eens bij, dat haar vader een eigen bakkerij heeft en hij zou dolgraag willen dat Karin later de bakkerij zou overnemen. Karin heeft 3 verschillende toekomstmogelijkheden en door de keuze die ze maakt schept ze haar toekomst. Ze kan haar toekomst nu al redelijk goed voorspellen! Karin besluit om niet haar hartenwens te volgen omdat ze haar vader geen verdriet wil doen. Het liefst was ze de muziek ingegaan, maar ze kan het niet over haar hart verkrijgen om haar vader teleur te stellen. Haar toekomst is nu al wat meer in de maak en bovendien meer voorspelbaar. Op haar 50e verjaardag blikt ze terug op haar leven en ze ziet dat ze best gelukkig is. Toch heeft er altijd iets geknaagd. De bakkerij slokt veel van haar tijd en energie op, maar ze heeft altijd de wens gehad om haar klarinet ooit weer op te pakken. Ze heeft genoeg verdiend om de bakkerij te kunnen verkopen en wat meer te genieten van het leven, maar ze is bang dat haar man het er niet mee eens is en dat ze hem zou teleurstellen als ze haar levenswerk zou opgeven. Haar eerste impuls is om haar wens opzij te zetten omwille van haar man. Voor de 2e keer in haar leven zet ze haar eigen hartenwens opzij en daarmee een voor haar leukere toekomst. Karin zou een andere toekomst kunnen scheppen als ze zich bewust zou zijn van de neiging om het de ander altijd naar de zin te maken en zichzelf altijd op de tweede plaats te zetten. Misschien zou dat inzicht voor haar een eye-opener zijn waardoor ze de moed zou hebben om haar wens te delen met haar man. Het bewustzijn van haar automatische opoffering voor anderen zou haar die speciale energie kunnen geven die nodig is om een ommekeer te veroorzaken. Een andere toekomst zou voor haar in de steigers worden gezet.
 

  Begin Chat  ► 


Jouw toekomst kennen

Stel dat jou zou worden aangeboden om een tijdje in het jaar 2040 te leven om te kunnen zien hoe het er aan toe gaat. Het zou niet veel verschillen van je huidige leven omdat je jezelf zou zien zoals je nu bent maar dan in een andere tijd. Als je naar de toekomst vraagt voor jezelf, dan vraag je het waarschijnlijk vanuit je verlangen naar verandering van de huidige situatie of je huidige leven. Als jij zelf niets verandert aan je leven, verandert er ook niets in jouw toekomst. Dit betekent ook dat er alleen een vaststaande toekomst bestaat, als er niets verandert in je actuele leven. Pas als er nu iets verandert kan ook de toekomst veranderen. Jouw toekomst kan zich nooit los van jou ontvouwen. Jouw toekomst bestaat niet als een zelfstandig fenomeen dat niet is verbonden met jou. Jouw wensen, jouw wil en jouw acties bepalen voor een belangrijk deel hoe je toekomst er uitziet.
 

  Begin Chat  ► 


Toekomst voorspellen – De gave van Toekomst Voorspellen

Een goed paranormaal medium, paragnost of helderziende, zal op de eerste plaats goed naar je luisteren om er een beeld van te krijgen waar je vraag vandaan komt en wat jouw wensen zijn voor de toekomst. Hij weet immers dat jij de enige bent die jouw toekomst vorm en inhoud kan geven. Tegelijkertijd kan een voorspeller of waarzegger zien in hoeverre jouw wensen en mogelijkheden daadwerkelijk succesvol zullen zijn. Dat komt omdat iemand met een paranormale gave zich meer richt op fijnstoffelijke energieën en minder op materie. Door de informatie van het materiële en het fijnstoffelijke te verbinden, kan een paranormaal consulent de haalbaarheid van wensen en de toekomstige resultaten goed in kaart brengen en een adequate persoonlijke toekomstvoorspelling doen.
 

  Begin Chat  ► 

Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten