Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate
...

Medium Louise

bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenMakkelijk en snel!
e-mail consultOp je gemak mailen en lezen!
sms-alertKrijg een sms als consulent online komt
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Medium Louise

Super en Sigma Empathische medium die je kan helpen met bijna al je vragen en helpt je om wat inzichten en rust te krijgen in je leven!

Als geschenk van het Universum werk ik samen met Engelen en spirituele gidsen om jou te ondersteunen. Je bent niet alleen in je zoektocht. Ik ben er voor je om te luisteren, te voelen en je de boodschappen door te geven die voor jou zijn bedoeld.

Voor een diepere verbinding vraag ik je naam. Als je dat wil, mag je een foto van jezelf sturen, zodat ik me nog beter kan afstemmen. Maar het is niet noodzakelijk. Ik stel je eerst een paar vragen, zodat ik me volledig kan afstemmen op jouw energie. Wanneer nodig, zal ik de kracht van tarotkaarten, pendels, water of koffiedik raadplegen.
Ontdek rust en inzicht voor de vragen die je nachtenlang wakker houden. Laat mij je gids zijn naar innerlijke harmonie.

Expertises: Contact Gidsen, Droomuitleg, Engelen, Foto Lezen, Healing, Heldervoelend, Krachtige Intuïtie, Liefdes Advies, Medium, Numerologie, Tarot / Lenormand
Talen: Nederlands

Recensies (2)

Heel fijn gesprek gehad. Ik wil je zeker nog eens spreken.
★★★★★ Anonieme gebruiker 21-03-2024
Je moet gechat of een e-mail consult gehad hebben hebben met Medium Louise om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten