Alle TopmediumsEmail ConsultZo werkt hetKoop creditsOrakelsOver onsContactAffiliate

Topmediums

Top mediums – Voor Antwoorden en Inzichten

 
De mediums die je bij Top mediums tegenkomt zijn stuk voor stuk enthousiaste en ervaren paragnosten en helderzienden. Hoe kun je ervan op aan dat jij optimaal wordt geholpen en de beste antwoorden en inzichten krijgt? Dat heeft alles te maken met de manier waarop onze topmediums worden geselecteerd. Elk topmedium heeft een eigen unieke manier om naar jouw toekomst te kijken en elke helderziende heeft weer een andere invalshoek om jou antwoord op jouw vragen te geven.
 

Kinderlijk paranormaal

 
De meeste mensen herinneren zich wel iets paranormaals uit hun kindertijd. Waarschijnlijk herinner ook jij je dat je als kind dingen zag of hoorde die misschien door anderen werden afgedaan als fantasie en onzin. Maar misschien werd je er juist in gestimuleerd en wist je niet wat je er met je nog niet ontwikkelde geest mee moest. En zo verdwijnen voor de meesten van ons de magische ervaringen uit onze vroege kindertijd!
Lees verder onder de chat consulenten.


Van gave tot Top medium

 
Onder gunstige omstandigheden kan het zijn dat paranormale en spirituele ervaringen niet verwateren. Ze worden dan minder ondergesneeuwd door de normale alledaagse invloeden en de herinneringen blijven levend. Een enkeling raakt nog meer gefascineerd door het spirituele en zoekt naar manieren om een paranormale gave en spiritueel talent te ontwikkelen. Dat kan op verschillende manieren en op verschillende gebieden, want natuurlijk heeft ook een “medium in de dop” eigen voorkeuren. Over het algemeen zal een beginnend medium zoeken naar scholing of training die zorgt voor een stevige basis. Net als het geval is bij elke opleiding, kan pas een specialisatie worden gekozen als er een grondige basis is gelegd. Het ene medium voelt affiniteit met contact maken met overledenen, het andere medium zal meer gericht zijn op fijnstoffelijke energieën, toekomstvoorspellingen of inzichtelijk werk.
 

Top mediums – Soms de laatste strohalm

 
Professionele goochelaars zullen over het algemeen bevestigen dat ze bij de uitvoering van bepaalde goocheltrucs voor een deel van hun act te maken krijgen met buitenzintuiglijke waarneming.  Zonder dat ze het willen, maakt het paranormale deel uit van hun beroep. In Amerika worden mediums, paragnosten en helderzienden regelmatig door de CIA gevraagd om hulp. In het verleden ging het dan bijvoorbeeld om het vinden van een neergeschoten Russisch vliegtuig met geheime codeboeken. Mediums waren ook in staat om de lancering van een Chinese atoomraket vooraf te voorspellen. Pikant detail van deze juiste voorspelling was dat de lancering bovendien zou mislukken.
 

Top mediums - Een vak apart

 
Inmiddels is uit tientallen jaren van onderzoek gebleken, dat elk mens in principe in staat is om helderziende waarnemingen en toekomstvoorspellingen te doen. Het verschil tussen jou en onze top mediums is, dat ze hun talenten verder hebben ontwikkeld door te blijven oefenen en anderen te helpen met hun levensvragen. Bovendien zijn er net als op andere gebieden verschillen in talent en aanleg. Want laten we eerlijk zijn: Iedereen kan piano leren spelen, maar niet iedereen kan een concertpianist worden!
 

Paranormaal is heel normaal

 
Misschien lijkt het voor jou onwaarschijnlijk, maar het bestaan van paranormale gaven in een mens is al sinds Boeddha bekend. In het Boeddhisme zijn veel technieken terug te vinden waardoor je in staat bent om paranormale duidingen te doen. In de basis komt het erop neer dat je jezelf in een rustige, ontspannen staat brengt om de toekomst te kunnen voorspellen. Het voorspellen van de toekomst is niet afhankelijk van afstand of tijd. Het is dus niet moeilijker om iets te voorspellen dat zich in Noord-Afrika afspeelt dan voorspellen wat er in de jaszak van je buurman zit. Dat paranormaal eigenlijk het nieuwe normaal is, wordt ook in de moderne natuurkunde geaccepteerd en verder onderzocht. Wat de Boeddhisten 200 jaar geleden al wisten wordt nu door de moderne fysica bevestigd.
 

Top mediums en contact met overledenen

 
Voor een top medium is de communicatie met overledenen bijna dagelijkse kost. Het is voor een medium net zo normaal als ’s ochtends opstaan en de eerste kop koffie zetten of zorgen dat je huisdieren eten krijgen. De meeste mediums ervaren het contact met een overledene als iets dat ze voelen. Een overledene kan om te beginnen jong, oud, vrouwelijk, mannelijk, vermoeid of verward aanvoelen. Ook een top medium sessie begint meestal op die manier. Het moeilijkste deel van een paranormale sessie is meestal het vinden van de juiste woorden en zinnen. Er moet dus eigenlijk een vertaalslag plaats vinden. Veel mediums gebruiken hun (innerlijke) Gids als helper, inspirator of begeleider en om te checken of de informatie juist wordt geïnterpreteerd. De ervaring van een top medium tijdens het contact met een overledene kan ook heel fysiek zijn. Vaak heeft een overledene wat hulp en steun nodig en voor een medium kan het bijvoorbeeld aanvoelen als dat haar of zijn hand wordt vastgepakt als teken dat er behoefte is aan contact en steun.
 

Top medium zijn is geen hobby

 
Een veel voorkomende vraag die we bij Topmediums tegenkomen is, of het mediumschap vermoeiend is. Het antwoord hierop is eigenlijk heel logisch als je bedenkt dat iedereen zowel energie nodig heeft voor zijn/haar werk als energie verliest door het werk. Er is wat dat betreft geen verschil. Maar als je leuk werk hebt dan ken je het gevoel van voldoening na een dag productief werk en dat is niet anders voor een medium. Als je voldoening van je werk hebt kost het energie maar je krijgt er ook weer een ander soort energie voor terug. Jou kunnen helpen met je vragen en inzichten geven als jij er behoefte aan hebt, is voor onze Top mediums de meest creatieve en voldoening gevende bezigheid die er bestaat.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten